Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak használni kell őket. Egyébként ők használnak Téged.

2021.01.13

Sokan használnak olyan internetes portálokat, mint a Facebook, mégse veszik maguknak a fáradtságot, hogy a mennél tökéletesebb látás érdekében igénybe vegyék az internet-keresőket a gépjeiken. Például a Google-t. Ma rákattintok a facebookos oldalamon egy hivatkozásra, és elolvasok a MASZOL.ro-ban egy cikket a Makovecz-féle gigatemplom építése ellen. Lásd: https://maszol.ro/kulfold/Istennek-epulne-vagy-Makovecz-Imrenek-Vitat-valtott-ki-Magyarorszagon-az-uj-katedralis-terve?fbclid=IwAR3Nljt9DnkD8FOuIsS71GaH0qvkQLqT20IRrWPBoSf16fnXxTPSZwBp3lc Írója Bálint-Pataki József. Fő hivatkozási pontja a Gégény István vezette SZEMlélek. A cikk felhangjai „érdekesnek” tűnnek. (Hadd ne nevezzem finoman egyértelműeknek.) A keresőbe beütöm az első úr nevét, és mit ád isten, egy 2002-es Magyar Nemzet cikkében nevezik meg mint az újonnan felálló, és dicstelenségben 2010-ig regnáló politikai kurzus reprezentánsát. Lásd: https://magyarnemzet.hu/archivum/velemeny-archivum/a-rombolas-nemzetpolitikaja-4869821/

Hivatkozási pontja szerint „Megszólalt a héten a SZEMlélekben Gégény István, az egyre népszerűbb,  keresztény elkötelezettségű értékmagazin főszerkesztője.” (Remélem, felfigyeltél az „értékmagazin” epitetum ornánsaira.) Beütöm őt is a keresőbe. És mit kapok? Lásd: https://katolikusvalasz.blog.hu/2018/02/15/gegeny_istvan_az_lmp_fizetett_embere_volt E cikk egyenesen a „168 óra”-ra hivatkozva „hozza hírbe” az LMP-vel a megnevezettet mint igen tetemes összeg „kifizetettjét”.

A nemjóját! Tiszta és világos képlet áll elő alig tíz perc alatt. Hát, kell ennél több?

Jegyzetem mottója egy Luther Márton által kb. ötszáz éve írt egyházi „nóta” is lehetne: „Az ős ellenség most is üldöz még. Nagy a serege, csalárdság fegyvere...” Az előállt képletben a világossá vált „konnexiók” tárják fel a „sereg”-hez tartozás tényét. A többi már magától jön.

Az internet korában nem kell gyűlölködni! Nem kell gyanakodni, és összeesküvés-elméleteket gyártani. Látni kell! A sok pletyka, születés- és névnapi köszöntők és „hercigségek” mellett erre is alkalmat adott, ugye, a hálózaton elérhető portál és a Google keresőgépe.(Csak használni kell őket. Egyébként ők használnak Téged.)