Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erőszakmentes önvédelem

2013.10.01

A becstelenségnek, jellembeli hitványságnak, vérgőzös indulatnak lassan-lassan nevei lesznek Magyarországon.

Azoknak, akiket nagyon-nagyon bőszít, sért, idegesít ezek handabandázása, gyalázkodása, sértő aljassága erőszakmentes önvédelmet javaslok.

Ez nem jelent önmegadást, meghunyászkodást. Hanem épp ellenkezőleg: számbavételt-számonkérést. De nem a rájuk jellemző véres erőszak törvénye szerint, hanem a karma törvénye szerint.

Figyelmeztetni kell ezt a magáról megfeledkezett, különböző mozgalmak, jelszavak vagy történelmi események emlegetése mögé bújó csürhét, hogy tetteinek következményei vannak. Elsősorban a saját szeretteik hátrányára. Egészségük, testi épségük veszélybe sodrásával. 

A magam tekintetében azt tenném  hozzá: hogy a hátrányok nem a jövőben jelentkeznek, hanem hamarosan. Nem én rendelem meg ezeket. Én inkább az elkerülésükért könyörgök. Az ártatlanok szenvedése elborzaszt. Viszont nem áll módomban megakadályozni. Többször tapasztalhattam már a bekövetkeztüket. Tehát vigyázzatok kedves gyűlölőim és ártóim. Karaktergyilkosom rögtön a Lázálom című könyvem megjelenése után meghalt. Özvegyének és gyermekeinek a szenvedését, ha tehettem volna, megakadályozom. Részemről elég volt könyvem megírása és megjelentetése bosszúnak. Ahhoz, hogy a negatív következmények elmaradjanak neki, aki a helyzetet létrehozta kellett volna tennie ellenük. Ám ő bízott a névtelenségben. Könyvem ettől fosztotta meg. Ennek megírását viszont ő váltotta ki  Ha el akarta volna kerülni a következményeket, első lépésben engem kellett volna, akár kettesben, megkeresnie és megkövetnie. Vagy kiállni a nyilvánosság elé, és ott, vagyis ahol elkövette a bűnt ellenem, leleplezi magát. Ez pozitív karmát váltott volna ki. De nem tette magát. Eredmény? A saját halála.

Vigyázzatok tehát a bűn kapuján kopogtatók! Nem nekem ártotok, hanem magatoknak. Mentsétek meg lelkeiteket!